• MAGAZINE PROPRII

  S.C. PRODLACTA S.A. îşi are originea în Cooperativa JENSENISCHEN MOLKEREI, înfiinţată în anul 1900 în Braşov de către un întreprinzător danez, Alfred Jensen, la adresa din Braşov, str. De Mijloc, nr. 33, adresă unde a funcţionat până în anul 2002, unitatea nr. 2 de fabricare a brânzeturilor.

  În anul 1902 este preluată cu toate activele şi pasivele de către COOPERATIVA DE LĂPTĂRIE – Braşov, în anul 1926 clădirea mare a cooperativei este vândută firmei STOLLWERCK, iar cu venitul realizat se construieşte o fabrică nouă şi modernă, dotată cu tot ceea ce putea pune la dispoziţie tehnica timpului şi unde începe să se producă o gamă variată de produse proaspete de cea mai bună calitate. În anul 1931 firma se înregistrează la Registrul Comerţului sub denumirea de COOPERATIVA DE LĂPTĂRIE.

  După naţionalizarea din 1948, cooperativa a trecut succesiv în cadrul unor organizaţii specializate ale Uniunii Regionale a Cooperativelor de Consum, iar in 1955 se înfiinţează Întreprinderea pentru Colectarea şi Industrializarea Laptelui – I.C.I.L. Braşov, prin preluarea clădirilor şi mijloacelor de productie de la secţiile raionale din Braşov, Tg. Secuiesc, Sfântu Gheorghe şi Rupea.

  În anul 1962 a fost dată în funcţiune o nouă fabrică de produse lactate în Braşov, str. Atanasiu, nr. 2, astăzi strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 5, unde se află şi actualul sediu al S.C. PRODLACTA S.A. Braşov.

  botanika magazin de vânzări

  botanikaMagazinul este situat la: Brasov, Lenin Sloboda, 19 1, biroul 219 BC "Omega Plaza"

  Vânzări:

  (Zilnic de la 08:00 la 00:00 )

  733222

  711212 2

  temp